Тернополянам варто поспішати платити за воду, бо скоро тариф зросте

rebenok-mnogo-pet-vodyТарифи на воду піднімуться приблизно на 24%. Її вартість для мешканців приватного сектору становитиме 10,31 грн. за метр кубічний води та стоків, а для мешканців багатоповерхових будинків – 11,14.

Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 19 травня схвалила проект постанови про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення та на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення для ряду підприємств України, зокрема і КП «Тернопільводоканал».

Згідно з документом, вартість централізованого водопостачання та водовідведення зросте приблизно на 24% та для мешканців приватного сектору становитиме 10,31 грн. за метр кубічний води та стоків, а для мешканців багатоповерхових будинків – 11,14 грн. за метр кубічний води та стоків.

– Нині тарифи відповідно становлять 8, 26 грн. за метр кубічний води та стоків та 8, 98 грн. за метр кубічний води а стоків, – передає «Тернопіль житлово-комунальний».

Основною причиною перегляду тарифів є зростання вартості електроенергії . У Водоканалі споживачів просять обов’язково подати показники лічильників та розрахуватися згідно з ними ще за старими тарифами.

Джерело: ternopil.te.ua

Вам також може сподобатися