У День захисту дітей у Тернополі відбулося «Свято дитинства»

IMG_4852Виступи мистецьких колективів, спортивні змагання, боді-арт для дітей, вікторини та багато інших розваг під час «Свята дитинства» організували у Тернополі телекомпанія «TV-4» спільно з Тернопільською міською радою. Під час усіх змагань учасники отримували подарунки від організаторів та спонсорів свята.

«Дуже приємно, що у нашому місті проводяться такі заходи для дітей, які популяризують здоровий спосіб життя, спорт, тому я щиро дякую усім, хто долучився до проведення цього заходу, – зазначив очільник Тернополя Сергій Надал. – Зі своєї сторони ми намагаємося створювати умови, щоб облаштувати повноцінні місця для відпочинку та розвитку дітей. Наше завдання кожного дня зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, щоб маленькі тернопополяни виросли достойними людьми, гордістю нашого міста та нашої країни».

Міський голова побажав дітям міцного здоров’я, успіхів, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків, посмішок, радості та веселого та змістовного відпочинку під час літніх канікул.

Вам також може сподобатися