Тернопільські бійці поїхали в зону АТО

biici222_146521487139Впродовж двох місяців виконуватимуть свій професійний і громадянський обов’язок бійці роти патрульної служби поліції «Тернопіль» на Сході України. Для них це уже далеко не перша ротація, але усі як один кажуть, що допоки є необхідність, продовжуватимуть нести службу на неспокійній території.

З напутніми словами та побажаннями звернувся до вояків заступник начальника Головного управління  Національної поліції в Тернопільській області  Казимир Попіль.

– Несучи службу на Сході, пам’ятайте, що вдома про вас щодня хвилюються і чекають повернення, – звернувся Казимир Ярославович. Відтак з гідністю виконуйте свої професійні обов’язки,  дотримуйтеся дисципліни, бережіть один одного. Бажаю через два місяці у повному складі ступити на землю Тернопільщини.

Гордість та тривогу за своїх захисників відчувають рідні, які прийшли проводити роту в дорогу.

– Це лише зі сторони здається, що зараз на Схід їхати легко. Але ситуація там залишається напруженою, – каже родичка одного з бійців Ліліана Груб’як. – Тому ми дуже хвилюємося і молимося за їхнє щасливе повернення. За традицію бійців перед дорогою благословили священики.

Вам також може сподобатися