Куди у Тернополі можна відвести малечу, якщо дитячий садок закрили?

v-detsadu-0Традиційно влітку по черзі закривають дитячі садки Тернополя і замість них батькам пропонують інші дошкільні навчальні заклади.

Упродовж 2016 року садки Тернополя відвідували 10 946 дітей. Однак з початком літа відвідуваність дитячих садочків різко знижується. Адже тернопільських малюків везуть у гості до бабусь та дідусів, з іншими проводять час удома, або ж оздоровлюють на курортах.

Тому в міському управлінні освіти і науки щороку, ще до початку літа, знають, які дитячі заклади варто до осені закрити, а в які перевести усю малечу Тернополя, щоб їхні працюючі батьки могли не хвилюватися за своїх дітей.

«Ми знаємо, що у червні у дитячі садочки приходить 60% малечі. В липні – тільки 30%, а до кінця серпня ця цифра по трохи зростає. Тому ми спілкуємося з батьками, намагаємося перевести дітей у ті садки на літо, які розташовані найближче до місця роботи батьків. Усі переведення на літо узгоджені як з батьками, так із керівниками закладів, куди переводимо дітей», – розповіла головний інспектор із дошкільної освіти міського управління освіти і науки Ірина Антонюк.

Ми пропонуємо тернопільським батькам ознайомитися із списком дитячих садочків. Тут працівники міського управління освіти зазначили, коли кожен із дитячих садочків не працюватиме і куди варто приводити своїх дітей замість постійно відвідуваного садка.

33

Джерело: galas.te.ua

Вам також може сподобатися