Через хобі суддя на Тернопільщині попрощався з життям

indexНещасний випадок у селі Біла Тернопільського району розслідують місцеві правоохоронці. Там у приватному будинку зірвався снаряд, ймовірно, часів Другої світової війни 122 калібру.

Бригада «швидкої» до лікарні забрала чоловіка, але врятувати його не вдалося.

За словами правоохоронців, потерпілий – працівник апеляційного суду. Він разом з дружиною приїхав у Білу в свій недобудований будинок. Жінка пішла на город, а за деякий час пролунав вибух.

На місці нещастя працювала слідчо-оперативна група та експерти-вибухотехніки. За попередньою інформацією, чоловік затиснув снаряд у лещата і небезпечний предмет здетонував.

При обшуку правоохоронці вилучили у підвалі ще 43 набої Другої світової. Знайдені предмети вони направили на експертизу.

За інформацією з відкритих джерел, загиблий – 53-річний Гурзель Ігор Васильович. Чоловік працював суддею цивільної палати апеляційного суду Тернопільської області та був чудовою людиною, яку поважали та цінували колеги і громада. У 2014-му Ігор Васильович балотувався на посаду голови апеляційного суду, але передумав і перед самим голосуванням зняв свою кандидатуру.

Відомо також, що того ж таки 2014 року із суддею трапився прикрий інцидент – він став жертвою шахрая, який виманив у нього 32 тисячі гривень за встановлення металопластикових вікон і втік.

Також подейкують, що суддя мав специфічне хобі: любив у вільний час «розбирати» боєприпаси. Саме таке захоплення і необережне ставлення до зброї  закінчилось фатально для судді…

Джерело: gazeta1.com

Вам також може сподобатися