Вандали знищили мобільне озеленення на тернопільській вулиці

tuya 15 червня зранку на шляхопроводі вул. Руська – проспект Степана Бандери  було виявлено факт пошкодження та знищення невідомими особами елементів мобільного озеленення. Зокрема, зловмисники знищили одну тую та два ялівці. Як повідомила головний спеціаліст – ландшафтник відділу благоустрою та екології управління житлово- комунального господарства, благуострою та екології ТМР Світлана Молодецька,  управлінням житлово-комунального господарства за фактом незаконного знищення дерев було надіслано листа до Тернопільського відділу поліції ГУНП з проханням вжити заходів з виявлення порушників та притягнення їх в подальшому до відповідальності. з метою дотримання природоохоронного законодавства.

У своєму звернення фахівці попросили  проінформувати управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради про результати проведеної роботи.

Світлана Молодецька зауважила, що працівниками ТДВ “Зелене господарство” відновлять елементи мобільного озеленення найближчим часом.

tuya1-1

Фото – Мар’яна Дохват

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР

Вам також може сподобатися