У Тернополі звільнили патрульну, яку у робочий час піймали під дією важких наркотиків

policiaЗдала форму та отримала трудову книжку на руки патрульна, яку у робочий час піймали під дією важких наркотиків.

полиция1З лав нових патрульних поліцейських жінку звільнили за п. 6 ч. 1 ст. 77 Закону України «Про національну поліцію», повідомив керівник Управління патрульної поліції в м. Тернополі Володимир Струк .

Ще 28 березня, виконуючи обов’язки, патрульна  кермувала автомобілем у стані наркотичного сп’яніння. За це, окрім звільнення, жінку притягнули до відповідальності за 130 ст. Адміністративного Кодексу України – її позбавили права керувати автомобілем на 2 роки.

«Провести перевірку патрульних  під час виконання службових обов’язків було моєю ініціативою. Попередня перевірка, а згодом у наркодиспансері, показала, що у патрульної був позитивний результат на вміст наркотичних речовин і вона перебувала у наркотичному сп’янінні. Це була вибіркова перевірка, перевіряли не усі екіпажі патрульних. Але справді, вчора ця працівниця здала форму і ми їй видали трудову на руки. За нею все ж залишається право обіймати посади в інших державних структурах», – розповів керівник патрульної поліції Тернополя.

Отож, тепер про охорону громадського порядку, безпеку на дорогах дбають 208 патрульних поліцейських.

Вам також може сподобатися