Матвійчику, якому виповнилось 5 днів, терміново потрібна допомога

14662301669349Рятують маленького Матвійчика з Тернопільщини, який народився з вадою. Лікарі зараз роблять все необхідне, а мати просить допомогти фінансово, бо родина самостійно не може дати ради.

— Ми народилися з вродженою вадою розвитку: омфалоцеле. Уже на другий день після народження нас перевели у віділення інтенсивної терапії новонароджених Тернопільської обласної дитячої лікарні. Нам зробили операцію, але вона виявилася складнішою ніж очікували самі лікарі. Зараз дитина підключена до апаратів штучного дихання та годування, також підключений катетер для сечі. Стан дитини стабільно важкий. Медики в прогнозах дуже обережні, ніяких гарантій не дають, але якщо їм вдасться вивести дитину з цього стану, то лікування буде довготривалим, бо спочатку маємо пройти лікування в цьому віділенні, а потім нас переведуть у хірургію, або патологію, де на нас чекатиме курс реабілітації, — розповідає мати хлопчика.

Родичі кажуть, що лікарі зробили усе що було в їхніх силах, вони надіяться на Бога та допомогу небайдужих людей.

— Лікування потребує значних коштів, які у нас закінчилися, незадовго до цього мій тато теж переніс складну операцію, а дитину я виховую сама. Якщо у вас є можливість допомогти, ми будемо вам дуже вдячні. також дуже хочу подякувати Богдану Барабашу та Діані, які стали донорами плазми крові для моєї крихітки і подарували йому шанс на життя. А також Василині Бойко з подругами та Юрі Пителю, які допомогли нам їх знайти, — додає мати хлопчика в групі “Від Тарнополя до Тернополя”.
Реквізити бабусі Матвійчика : Райфайзен банк аваль : 4188 3718 4567 9712 Недайхлебова Лідія Василівна. Номер бабусі : 098 129 22 17. Номе матері: 097 822 92 11.

Джерело: Доба

Вам також може сподобатися