Світлина мокрих молодят, яких знімали фотографи з Тернополя, – перша в рейтингу нью-йоркського видання

01The Huffington post відібрав з 125 кращих фото з усього світу (за версією міжнародного фоточарту «FEARLESS AWARD») 25 весільних фотографій, «які є дечим більшим, ніж просто добіркою красивих картинок». Очолила рейтинг нью-йоркського видання світлина тернопільської фотостудії MONRO photography.

На міжнародному ресурсі «безстрашних фотографів» – Fearless photographers – емоційне фото братів Михайла і Віталія Шпеників описане так:

«Вони, можливо, змокли до нитки, але ця пара, безумовно, захоплена зливою і цим моментом, коли вони разом. Фотограф «упіймав» їх у тісних, щасливих обіймах під парасолькою і дозволив краплям дощу залити передній план. Світло, пастельні тони усього кадру роблять цю світлину м’якою і романтичною».

Як повідомляє весільний портал «Пара молода», насправді ж цей емоційний і переможний кадр був зроблений на майстер-класі іменитого львівського майстра Володимира Щурка, та злива на світлині не бутафорна – негода спершу могла зіпсувати навчання. Та винахідливий тренер дав моделям парасольку і повів учасників курсу працювати під проливний дощ…

Не всі фотографи погодилися на цю провокацію, але MONRO photography зробили це без вагань. Їхня сміливість була, зрештою, виправдана цим неймовірно емоційним кадром і, як згодом показав час, перемогою.
Джерело: Тернополяни

Вам також може сподобатися