Розбійний напад на валютників у Тернополі: стали відомі деталі

1383224343_dollars11Жінку з сином перестріли в під’їзді та викрали сумку, де були, за різними версіями, від 20 до 30 тис. доларів та особисті речі, в тому числі “Айфон”.

На “східному” напали на жінку-валютницю та її сина. Про це повідомляє “20 хвилин“.

Як вдалось дізнатись кореспондентам, подія трапилась 17 червня близько обіду. Читач розповів, що валютниця разом з сином поверталась додому. Проживає родина в “китайській стіні”. Щойно зайшли на перший поверх, до них вибігли з підвалу кілька чоловіків. Один з них притис жінку картонною коробкою і вирвав з рук сумку, де було, за інформацією читача, 30 тис. доларів. Видно, хтось знадвору подав чоловікам сигнал, що валютники зайшли до під’їзду. Все трапилось за хвилину-дві. Сина, доки матір тримали коробкою так, що вона ні рук не могла підняти, ні толком поворухнутись, кілька разів “оглушили”.

Це вже не перший напад на цю валютницю.

Аби підтвердити чи спростувати інформацію, отриману від читача, кореспонденти звернулись до сектору комунікації головного управління нацполіції в області.

– На 102 надійшла інформація телефоном від тернополянки, що на неї з сином скоєно напад, – розповіли у секторі комунікації. – На місце виїхала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, стався грабунок – невідомі насильно відібрали сумочку, де були 20 тис. доларів та її особисті речі, зокрема “Айфон-5”. Поліція розшукує зловмисників.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися