Кременчанин понесе відповідальність за зберігання наркотиків

naruchniki2Факт незаконного зберігання наркотичних засобів задокументували правоохоронці Кременецького відділу поліції. Підозрілу сировину запаковану в паперовий згорток та шприц з рідиною поліцейські виявили у 21-річного мешканця райцентру.

Повідомлення про підозрілого молодика, який на вулиці поводиться неадекватно, надійшло на лінію 102 до працівників поліції близько обіду. Правоохоронці виїхали на місце події для з’ясування усіх обставин.

Під час перевірки документів та особистого огляду молодика, працівники поліції виявили в  пакеті, який мав при собі хлопець підозрілий пакунок. Речовина запакована в ньому за зовнішніми ознаками була схожа на  марихуану. Виявили правоохоронці й шприц з невідомою рідиною. Поліцейські доправили молодика у відділок для документування.

Відомості про подію внесено до ЄРДР згідно ч.1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів). Вилучену сировину слідчі направили у Тернопільський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр для проведення експертизи.

Тривають слідчі дії.

Вам також може сподобатися