Тернопільську молодь запрошують на «Лисоню»

th_dscn0638На теренах Тернопільської області з 4 – по 6 липня відбудеться молодіжний громадсько-патріотичний табір «Лисоня». Захід є частиною освітнього проекту «Курс вільних людей». Організовує табір «Молодіжний Націоналістичний Конгрес» за активної підтримки відділу сім’ї та молоді Тернопільської обласної державної адміністрації.

Молодь матиме змогу брати участь в цікавих дискусіях, ділових іграх, різноманітних гутірках на теми сучасного націоналізму, активної громадської діяльності, успішних проектів та кампаній. Також, в рамках проведення «Лисоні» відбуватимуться захоплюючі командні та спортивні ігри, незабутні вечори біля багаття та покази фільмів.

Цей табір є одним з 35 обраних проектів від громадських організацій, які Тернопільська обласна державна адміністрація допоможе реалізувати за рахунок обласного бюджету. Окрім того, з Держбюджету на 2016 рік вдалося залучити понад півмільйона гривень, котрі теж спрямуються на підтримку та проведення заходів для молоді.

«Всі творчі, громадські, суспільні, наукові, спортивні та інші починання молоді Тернопільщини будуть знаходити нашу підтримку, – підкреслює Степан Барна, голова ОДА. – Адже від активності молоді залежить якість та швидкість позитивних змін, які зараз відбуваються в українському суспільстві».

Учасником табору може стати кожен бажаючий віком від 16 – до 24 років. Потрібно лише заповнити анкету за наступним посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1SoehKWaJnnF_MZ9_RSqF6h5SZoB3rxj9QpvNUKFOxSk/viewform

Нагадаємо, що цього року виповнюється 100-річчя бою за Лисоню . На Тернопільщині його відзначатимуть 3-4 вересня.

Вам також може сподобатися