Депутат з Тернопільщини потрапив у ДТП

14673950074946Вночі, повертаючись з зони АТО, потрапив в аварію нардеп з Тернопільщини Олег Барна. ДТП трапилась на Харківщині. Автомобіль, в якому їхав нардеп, влетів у бетонні блоки на блокпосту. Блоки прикрили ґумою і не поставили попереджувальних знаків. Водій їх просто не побачив.

— Постраждав міцний позашляховик товариша, а нам удар послабили подушки безпеки, обійшлися синцями та царапинами. Представники поліції тільки сказали, що ми не перші, що в’їхали у бетонну загороду. Цікаво, чи хоч після цього випадку будуть поставлені належні попереджувальні та світлові знаки, котрі допоможуть попередити водія про те, що полоса, по котрій він їде, повністю перегороджена, — написав він у себе на сторінці.

— Якщо на передку не вбили, то на дорозі убитися можна через халатність та непрофесійність посадовців, котрих для профілактики потрібно відправити таки на курси в АТО, на передок, для виховання в них елементарної поваги до свого народу, відповідальності до своїх обов’язків, виховання гідності до своєї посади і звання. Ось таке реформування «на асфальті», — додав Олег Барна.

Джерело: Доба

Вам також може сподобатися