Максиму із Підволочиська, який впав на електролінії, потрібна допомога

dopomoga14-тирічному Максиму із Підволочиська, який 29 червня впав на електролінії з моста над залізничною колією, зробили першу операцію. У хлопця обпечено 60 відсотків тіла.

Частину обгорілої шкіри вже закрили. Юнак у реанімації Тернопільської обласної дитячої лікарні. Попереду на нього чекає ще кілька хірургічних втручань та дороговартісних пластичних операцій. Рідні хлопця не в силі самостійно зібрати необхідні кошти на лікування дитини, тож просять не байдужих про допомогу.

29 червня у Підволочиську районну лікарню поступив юнак 14-ти років, житель Підволочиського району, селище Підволочиськ з ураженням електричного струму, 60 відсотків тіла з ураженням опіковою хворобою, з опіковим шоком і закритою черепно мозковою травмою, зі струсом головного мозку. Хлопця обезболили і направили на лікування в Тернопільську обласну дитячу лікарню, – розповідає Тернополю заступник головного лікаря Підволочиської лікарні Степан Данилишин.

Бажаючі допомогти лікуванню підлітка можуть перераховувати кошти на рахунок його сестри. Номер карточки ПриватБанку 4149497867021901 Шарак Ольга Андріївна.

Джерело:  Тернопіль

Вам також може сподобатися