Одіозного екс-директора-тирана тернопільського ВПУ №1 можуть поновити на посаді

dca52bd12be6963ba09124611bc0ee87_XLЩе взимку Тернопільщину та й всю Україну шокувала історія про «каплунівські» методи виховання молоді директором Тернопільського вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі Андрія Каплуна. Наразі вже екс-керманич навчального закладу з усіх сил намагається відвоювати через суд своє директорське крісло.

Як розповіли журналістам у відділі професійної та вищої освіти, Андрій Каплун подав позов на Міністерство освіти, в якому заявляє про несправедливе позбавлення його посади. Відтак, екс-директор ВПУ №1 вимагає поновити його на попередній посаді, адже зараз він простий викладач.

Наразі процес затягується. Через вищезгаданий позов у навчальному закладі досі немає директора – конкурс на вакантне місце призупинили до рішення суду.

Отож, якщо у суді скандальному директору профучилища (який дідівськими методами наводив порядки з дисципліною студентів) таки вдасться довести, що він втратив «нагріте» робоче місце несправедливо, його дійсно можуть поновити на посаді директора і, навіть, нарахувати йому заробітну плату, якої той був вимушено тимчасово позбавлений.

В обласному управлінні освіти кажуть, що такий розвиток сценарію – найгірший з тих, що очікують. Відтак, там сподіваються на справедливість Феміди стосовно одіозного Андрія Каплуна і мають надію згодом знайти йому достойну заміну серед освітян, які досі не працювали у ВПУ №1. На це розраховують і студенти навчального закладу, які на собі відчули, що таке “впасти у немилість” директора-тирана.
Джерело: Тернополяни

Вам також може сподобатися