На центральному ринку масово обважують покупців

05Такий висновок можна зробити з допису Ігоря Качмарського на його сторінці в Фейсбуці, а також коментарів під даним постом.

“Пост гніву: зимою я хвалив торговців на новому базарі за чесність, а зараз беру слова назад. Третій випадок за тиждень.
Це фотка з нормальної ваги, де абрикоси важать 2130 грамів. Стільки ж мені наважив при розрахунку хлопець з півдня країни, судячи з акценту. Вирішив перевірити вагу, коли хотів купити овочів, і чудо – 2360, або по більше ніж 100 грам на кілограмі. Тітки замість вибачень пробували грузити, за що дістали порцію агресії.
Настрою годували злодіїв і брехунів базарі більше не маю. В магазині з похибкою на вагу виходить те саме + кондиціонери, чисто, податки платяться, нерви цілі”, – написав Ігор Качмарський.

“На новому базарі центр вхід на ліво , ряди з права і з ліва всі обважують. Я беру мобільний який важить рівно 180 гр. а в них 195-200гр. На питання чому так? Ми так мусимо. Вони навіть примудрилися підкрутити контрольну вагу”, – додав в коментарях Дмитро Лисобей.

Джерело: 0352

Вам також може сподобатися