Маленькому тернополянину необхідна термінова допомога

thumb_200446_news_mМедики попереджають: кожен наступний напад може закінчитись для малюка летально. За лікування готові взятись столичні медики, однак у родини немає фінансової можливості на це.

Мама хлопчика Діана Чайковська, яка виховує сама двох дітей, витратила на лікування вже всі гроші, тому звертається до небайдужих тернополян з проханням допомогти фінансами та подарувати дитині шанс жити.

У Максимка діагностували епілепсію. Малюка практично щодня судомить. На фоні цієї хвороби в дитини йде затримка мовного і когнітивного розвитку. Лікування в обласній дитячій лікарні не дало бажаного результату, пише Тернопіль. І на сьогодні, продовжити боротьбу за життя Максим може лише в столичній клініці. Також мама шукає варіанти клінік за кордоном, які спеціалізуються на лікуванні таких дітей. Однак, навіть в найближчій Польщі вартість перебування в клініці може перевищувати 3,5 тис. грн за день.
Однак, поки такої можливості у родини немає. Діана з синами проживає в гуртожитку, після попереднього лікування у неї залишилось багато боргів. Жінка уже попродала що могла, однак назбирати необхідну суму їй самій не вдається. Вже приблизно порахували, що на обстеження й лікування у столиці потрібно не менше 30 тис. грн.
Я дуже прошу допомогти нам врятувати життя синові, – звертається до всіх мама хлопчика. – Сама зробила все, що могла і на це витратила всі заощаджені кошти. Ще півроку тому напади у Максимка були раз на кілька місяців. Щодня ситуація погіршується, і тепер напади трапляються мало не щодня. Лікарі кажуть, що кожен наступний напад «добиває» сина і погіршує його стан, – розповіла мама. – Мені нестерпно про це думати і говорити, але кожен напад може стати летальним, повідомляє 20 хвилин.

Допомогти Максимкові можна, перерахувавши гроші на картковий рахунок «ПриватБанку» 5168 7420 2293 9858, Чайковська Діана Олегівна. Тел. мами хлопчика Діани: 097-88-51-974.

Вам також може сподобатися