Краденою сьомгою злодій з Чортківщини годував собаку

policiaПоцуплену в сусіда ікру зловмисник використав за призначенням – як закуску до спиртного, а от   специфічний смак сьомги не прийшовся лиходію до смаку, то годував нею собаку.

Співробітники Чортківського відділу поліції у вчиненні серії крадіжок підозрюють 40-річного жителя села Джуринська Слобідка. Раніше судимий чоловік обкрадав односельців та жителів сусіднього села.

Із заявою до правоохоронців звернувся 83-річний пенсіонер і повідомив, що з його помешкання зникли продукти харчування: близько кілограма червоної риби та банка лососевої ікри.

Поліцейські швидко встановили особу підозрюваного. Ним виявився односелець потерпілого. 40-річний чоловік тільки у лютому цього року повернувся з місць позбавлення волі. З’ясувалося, пенсіонер вже не раз потерпав від недобросовісного сусіда. Декілька тижнів тому той викрав у нього триста гривень. Але тоді потерпілий не заявляв до поліції.

Під час допиту підозрюваний «похвалився» й іншими злодіяннями – дрібними крадіжками з помешкань жителів сусіднього села Джурин.  Зізнався, що з одного обійстя потягнув метал, з іншого помешкання – гроші. Поліцейські також з’ясовують причетність зловмисника до аналогічних протиправних діянь.

За фактами крадіжок розпочато кримінальне провадження.

Вам також може сподобатися