268 тернополян знайшли роботу

robotaЦьогоріч 268 тернополян працевлаштовані, скориставшись можливістю здобути нову професію чи підвищити кваліфікацію у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

На сьогодні в системі державної служби зайнятості діють 11 ЦПТО. Тернопільська обласна служба зайнятості активно співпрацює із Івано-Франківським та Рівненським.

«Це спеціалізовані навчальні заклади сучасного європейського рівня для навчання дорослого населення. Вони створені для вирішення питань оперативного задоволення потреб роботодавців у кваліфікованих працівниках за професіями, що є актуальними на ринку праці та дають можливість займатися індивідуальною трудовою і підприємницькою діяльністю», – каже заступник директора Тернопільського обласного центру зайнятості Олександра Островська.

До послуг слухачів сучасна матеріально-технічна база, комфортні умови проживання.

Послугами згаданих навчальних закладів можуть скористатися і роботодавці для професійного навчання чи підвищення кваліфікації своїх працівників, і незайняте населення.

У згаданих центрах тернополяни мають можливість навчатися за 147 професіями, серед яких є творчі, навіть різкісні професії – коваль, косметолог, бляхар, бондар тощо.

Отож, якщо ви бажаєте здобути професію чи підвищити кваліфікацію у центрах професійно-технічної освіти держаної служби зайнятості, звертайтеся до місцевих центрів зайнятості.

Вам також може сподобатися