В Тернополі чоловіка похоронило живцем

3Трагедiя сталася на вулицi Полiськiй у Тернополi.

В обласному управлiннi надзвичайних ситуацiй розповiдають: пiсля 17-ї години до них надiйшло повiдомлення, що пiд час проведення земляних робiт обвалилася земля i присипала працiвника, констатує газета Експрес.

“На мiсце одразу ж прибули працiвники ДСНС, – розповiв Вiталiй Поворозник, начальник мiського вiддiлу Управлiння ДСНС в областi. – Рятувальники приблизно пiвтори години вiдкопували чоловiка, та, на жаль, врятувати його не вдалося”.

Як зазначають рятувальники, тернополянин працював у котлованi на глибинi приблизно чотири метри. Через зсув грунту чоловiка миттєво засипало землею та щебенем. А пiсля прориву каналiзацiї у траншею ринула вода. Тож шансiв вижити в нього було обмаль.

“За цим фактом працiвники полiцiї розпочали кримiнальне провадження за статтею 272 частиною 2 – порушення правил безпеки, що призвело до смертi людини, – каже Андрiй Василик, головний спецiалiст сектору комунiкацiї ГУ НПУ в областi. – Тiло загиблого направлене на судово-медичну експертизу. Працiвники полiцiї чекають результату”.

А фахiвцi встановлюють, чому чоловiк опинився в котлованi.

Джерело: Експрес

Вам також може сподобатися