Вихідні на Тернопільщині будуть прохолодними

dosch_29Аномальну спеку замінить прохолодна погода. За прогнозами метеорологів, найближчими днями температура повітря підвищуватимуться лише до двадцяти трьох градусів тепла.

Вчора в окремих населених пунктах краю реєстрували сорокаградусну спеку. Такі температурні перепади можуть негативно впливати на здоров’я метеозалежних людей.

Вихідні на Тернопільщині будуть прохолодними. Не обійдеться і без дощів, а місцями можливі зливи та шквали. За прогнозами Укргідрометеоцентру, мінливий характер погоди зберігатиметься і в другій половині липня.

«Передбачається мінлива хмарність з проясненнями. Вітер південно-західний 5-10 метрів за секунду, місцями пориви вітру. По всій території західного регіону передбачаються дощі, місцями сильні дощі, грози, зливи. Температура повітря: вночі16-19 градусів тепла, вдень 20 – 23 градуси тепла. Місцями можливі ще нижчі температурні показники».

Метеорологи застерігають: незважаючи на зниження температури повітря зберігатиметься високий рівень пожежної небезпеки. Рятувальники просять дотримуватися правил використання електроприладів під час дощів і гроз.

Джерело: За Збручем

Вам також може сподобатися