На Тернопільщині вшанували пам’ять загиблих правоохоронців (фото)

До монумента, встановленого на честь співробітників правоохоронних органів, котрі загинули під час виконання службових обов’язків, сьогодні поклав квіти керівник Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олександр Богомол.

Зі слів полковника поліції, сьогодні по всіх регіонах вшановують пам’ять тих правоохоронців, котрі поклали своє життя не лише у боротьбі зі злочинністю, а й загинули на східних рубежах нашої країни.

-Слава Богу, Тернопільщина не втратила жодного правоохоронця у збройному конфлікті на Сході, зазначив Олександр Богомол.- Ми понад півтора року стояли на передовій у Попасній Луганської області, але всі наші співробітники повернулися живими.

Голова обласної ветеранської організації Григорій Головатий нагадав імена тернопільських правоохоронців, котрі загинули під час виконання службових обов’язків. Це Михайло Недогін зі Зборівського райвідділу міліції, Аркадій Гудак з обласного управління внутрішніх справ, Ігор Киналь, життя котрого трагічно обірвалося під час миротворчої місії в Косово, і доброволець батальйону МВС «Азов» Андрій Дрьомін.

PM657image002

PM162image004

PM579image006

Вам також може сподобатися