Мрія про власне житло уже реальність!

kredutНа засіданні Уряду було прийняте рішення про збільшення фінансування у кредитуванні житла для молодих сімей та одиноких молодих громадян.

Скористатись такою можливістю зможуть молоді сім’ї та одинокі молоді громадяни, які згідно із законодавством визнані такими, що потребують поліпшення житлових умов.

Довготерміновий пільговий молодіжний кредит на будівництво (реконструкцію) і придбання житла надається молодим сім’ям, в якій чоловік та дружина віком до 35 років, неповним сім’ям, в якій мати (батько) віком до 35 років має неповнолітніх дітей (дитину), одинокі молоді громадяни віком до 35 років включно. Кредит надається молодим сім`ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) і придбання житла терміном до 30 років, але не більше ніж до досягнення позичальником(ці) пенсійного віку. Кредит надається з відсотковою ставкою у розмірі  – 14,1% річних. Погашення кредиту та відсотків за користування ним здійснюються позичальником починаючи з дати зарахування  коштів кредиту на рахунок позичальника в банку-агенті. Платежі з погашення кредиту та відсотків за користування кредитом вносяться не рідше ніж один раз на місяць. Для реєстрації необхідно написати заяву на отримання кредиту, заповнити анкету Позичальника  та надати відповідні документи.

Умови кредитування за підтримки Тернопільського регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжному будівництву є кращими в порівнянні з кредитуванням житла іншими кредитними установами. За нашою допомогою майже 800 сімей вже живуть у власному житлі.

Якщо Вас зацікавить вищезазначений вид кредитування, для отримання більш детальної інформації Вам необхідно буде особисто звернутися до нас.

Надання консультацій та прийом документів: м. Тернопіль, п-т Ст.Бандери, 34;   т.43-09-78,

http://tr.molod-kredit.gov.ua

Поспішайте, якщо бажаєте отримати кредит на довгоочікуване житло!!!

Вам також може сподобатися