У Тернополі злодії обікрали три автівки

auto-vykrad1Паркувальні майданчики біля супермаркетів в обласному центрі — одне з улюблених місць «роботи» атвтозлодіїв. Зловмисники користуються неуважністю водіїв, котрі, пішовши за покупками в магазин, залишають в машинах гроші та цінні речі. Так, минулої доби тернополянин припаркував свій автомобіль біля торгового центру по вул. 15 квітня, а згодом виявив, що з салону зник ноутбук.

Також у зоні ризику власники машин, які залишають свої автівки у дворах багатоповерхівок, на стоянках без охорони та відео спостереження. Найбільше приваблює крадіїв техніка (магнітоли, навігатори, телефони), гаманці, сумочки, документи. Від таких зловмисників потерпіли вчора двоє тернополян. З автомобіля «Сузукі», що був припаркований в дворі по вул. Симоненка, невідомий викрав бінокль вартість майже 5 тисяч гривень, а з фіата, кого власник залишив по близу будинку на вул. Протасевича – відео реєстратор.

За допомогою спеціального сканера автозлодій блокує в машині захисну сигналізацію, відчиняє дверцята й забирає з салону все цінне.

Часто злодії за допомогою спеціального сканера блокують в машині захисну сигналізацію, відчиняють дверцята й забирають з салону все цінне. Та це не єдиний інструмент в арсеналі крадіїв, можуть і ключ підібрати, і вікно вибити, завдаючи власникам ще більшої шкоди.

Аби не втрапити у ряди тих, хто потерпів від авто злодіїв обладнайте транспорт сигналізацією; зачиняйте машину, навіть якщо залишаєте її ненадовго; на ніч ставте автомобіль у гараж із надійними замками або на стоянку, яку охороняють, якщо немає такої можливості, то залишаючи автомобіль на вулиці, ставте його біля стіни будинку або ближче до іншої машини, тоді буде важче у неї проникнути.

Вам також може сподобатися