Тернопільські дорожники полагодять міст в Скалі-Подільській

remontЗавдяки численним зверненням обласної державної адміністрації та Служби автомобільних доріг у Тернопільській області на ремонт шляхопроводу вдалося отримати 10 мільйонів гривень.

Транспорт по багатостраждальному мосту над залізничною колією міжнародного сполучення у Скалі-Подільській, що у Борщівському районі, 8 років їздить лише однією смугою. Через припинення фінансування розпочатий у 2009 році ремонт шляхопроводу не завершили. Підрядник виконав роботи на 686 тисяч гривень. Більш-менш придатною для проїзду стала лише права частина мосту, що постійно створює загрозу безпечному проїзду, особливо у зимовий період.

На жаль, підрядник залишив об’єкт з підходами без належного нагляду, тому за 8 років навіть полагоджена частина зазнала руйнувань.

На адресу Служби автомобільних доріг надходять численні звернення від Головного управління Національної поліції у Тернопільській області, районних і сільських рад та мешканців навколишніх сіл щодо необхідності завершення розпочатих ремонтних робіт на об’єкті в найкоротший термін.

У 2017 році на завершення капітального ремонту Служба автомобільних доріг у Тернопільській області отримала з держбюджету 10 мільйонів гривень, тому роботи з настанням тепла відновлять. Згідно з планом, капремонт завершать наприкінці жовтня.

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області звертає увагу учасників дорожнього руху та мешканців прилеглих населених пунктів до того, що міст не лише є ділянкою траси Бучач-Чортків-Скала-Подільська, а й проходить над залізничною колією міжнародного значення. Через високу технічну складність та необхідність враховувати рух потягів, ремонт шляхопроводу здійснюватиметься погодинно. В зв’язку з цим незручності для водіїв та пішоходів триватимуть не один місяць, через що Служба наперед просить вибачення.

Вам також може сподобатися