На території обласного центру продовжують промишляти автозлодії

avtoМайна на суму понад п’ятдесят тисяч втратили жителі обласного центру за минулу добу. До працівників Тернопільського відділу поліції  надійшли звернення від місцевих мешканців, які потерпіли від рук автозлодіїв.

Усі крадіжки трапились в нічний період. Допоки власники транспортних засобів міцно спали, зловмисники потрапляли до салону автівок та викрадали все цінне.

З однієї  автівки викрали майно, яке заявник залишив на видному місці. Зловмисники підібрали ключ та поцупили електроінструменти на суму 10 000 гривень.

Другий автомобіль не вберегла сингалка – крадій потрапив до салону, розбивши вікно. Як наслідок, невідомий викрав акустичну систему, яку заявник оцінив у 42 000 гривень.

Правоохоронці закликають краян, не спокушати крадіїв. Пам’ятайте, крадії оглядають салони автівок щодо наявності цінностей, які можна швидко викрасти. Тому, щоб не потерпіти від рук  невідомих, забирайте все дороговартісне майно зі собою. Навіть пуста сумка приверне увагу злодія, і вам доведеться платити за ремонт авто.

Паркуйте автомобілі в освітлених місцях, де встановлені камери відеоспостереження, а найкраще – це гараж.

Звертайте увагу на підозрілих осіб. Якщо ви зрозуміли, що стали жертвою невідомих, не зволікайте, одразу телефонуйте в поліцію.

Вам також може сподобатися