Домашній арешт не став на заваді крадіжці

naruchniki2Маючи за плечима судимість, перебуваючи за черговий злочин під  домашнім арештом, 36-річний житель Чорткова зумів скоїти чергову крадіжку. Поліцейські викрили  злодія.

Досвід красти у мешканця райцентру вже чималий. Аби щось заробити – коїв протиправне. Криміналив не лише в Чорткові, їздив і в сусідні райони. Саме за чергові крадіжки на Бучаччині отримав міру запобіжного заходу, та це не стало на заваді скоєнню нових протиправних діянь.

Від спритного злодія постраждала мешканка Гусятинського району, котра працює продавцем на ринку у Чорткові. Злодій зумів витягти з під прилавку її сумку та поцупити звідти гаманець. Готівкою там було лише 50 гривень, однак на своє нещастя пін-код жертва крадіжки носила поруч з карткою. Тож крадій зняв з банківського рахунку увесь залишок – 9 тисяч гривень.

Витративши чужі гроші, чортківчанин заробив ще одне кримінальне провадження. Його долю невдовзі вирішить суд, і, зважаючи на рясний перелік злочинів, чоловік таки потрапить у місця позбавлення волі.

Вам також може сподобатися