Для ремонту підпірної стіни на вулиці Миру завершують готувати проектно-кошторисну документацію

19145836_1954219544603731_3416816991380378246_nЧастина підпірної стіни на вулиці Миру частково обвалилася. На місці події перебуває заступник начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Андрій Дроздовський, який повідомив, що розробка проектно-кошторисної документації для здійснення капітального ремонту перебуває на завершальній стадії розробки.

– Сьогодні вдруге стався обвал частини підпірної стіни на Дружбі, першого разу невелика ділянка обсипалася у 2016 році. Після цього було проведено обстеження  об’єкту і замовлене виготовлення проектно-кошторисної документації, розробка якої вже на завершальному етапі. Це – серйозний об’єкт, тут не допоможе “латати”, відтак очікуємо на документацію, щоб приступити до початку робіт. Другий обвал, який стався сьогодні, більш масштабний і з тенденцією до продовження руйнування, відтак, на місці працюють комунальники, які прибирають камінь з проїжджої частини, це місце обгородять. Контроль за ділянкою буде більш ретельним до початку здійснення капітальних робіт, адже можливі подальші зсуви.

Регулює рух транспорту поліція, патрулі якої прибули на виклик Андрія Дроздовського. Ремонтні роботи підпірної стіни розпочнуться одразу, як тільки будуть готові відповідні документи.

Тернопіль житлово-комунальний

Вам також може сподобатися