Безпечність та байдужість – причина аварійності на дорогах

dtp2-250x188Неуважність, недотримання дистанції, виїзд на зустрічну та інші порушення правил дорожнього руху – причина аварій та смертей на дорогах. Лише за минулу добу на автошляхах Тернопільської області трапилося шість дорожньо-транспортних пригод, чотири з них внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Одна автопригода з летальним випадком – під колесами авто загинув трьохрічний хлопчик.

Із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, ранами та забоями до лікарні звернувся житель Чернівецької області. Чоловік 20 червня потрапив у аварію в селі Лисівці Заліщицького району.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що він, керуючи автомобілем марки “HOWO”, не впорався з керуванням та допустив перекидання свого авто.

На Кременеччині у кювет злетів автомобіль Renault Kangoo. Повідомлення про ДТП надійшло від диспетчера сліжби надзвичайних ситуацій. Житель Івано-Франківської області, рухаючись в напрямку Кременця, не вибрав безпечної швидкості руху та з’їхав з дороги.

Бригада швидкої госпіталізувала в травматологічне відділення водія. У чоловіка політравма, переломи плеча та шийки правого стегна і забої. В реанімацію потрапила і пасажир автівки. У жінки скальповані рани обличчя й голови, закрита черепно-мозкова травма, перелом стегна.

У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Наїзд на матір з дитиною зареєстрували працівники у вівторок і у Тернополі. На вулиці Київська водій автомобіля марки Volkswagen Caddy, рухаючись заднім ходом збив жінку з дитиною. На щастя і п’ятирічна дівчинка, і її матір не госпіталізовувалися.

Встановлюються причини аварії і на вулиці Лесі Українки. Де під колесами автомобіля загину трьохрічний хлопчик. Дитина раптово вибігла на проїжджу частину дороги і потрапила під колеса автомобіля Skoda Octavia Tour. Травми малечі виявилися несумісними з життям і він помер дорогою до лікарні.

Вам також може сподобатися