Міністр культури Євген Нищук вручив організаторам ФАЙНОГО МІСТА відзнаку якості фестивалю EFFE

unnamedМіністр культури  України Євген Нищук вручив відзнаки  володарям знаку EFFE 2017-2018 рр. – Europe for Festivals, Festivals for Europe (Європа підтримує фестивалі, фестивалі підтримують Європу). Отримали таку відзнаку лише три фестивалі в Україні, серед яких і міжнародний фестиваль ФАЙНЕ МІСТО.
Відзнаку Євген Нищук вручив особисто одному з організаторів ФАЙНОГО МІСТА Максиму Черкашину та відзначив, що завдяки такому дійству Україна  яскраво презентує себе в Європі, а надто на шляху євроінтеграції.
Знак EFFE є знаком якості фестивалів, даючи міжнародне визнання кращим фестивальним подіям у Європі. У цю асоціацію входять фестивалі з усієї Європи, які виступають за художню якість та мають суттєвий вплив на культуру на місцевому, національному та міжнародному рівні.
Експерти EFFE  охарактеризували ФАЙНЕ МІСТО, як «сильний та якісний фестиваль».  І це не дивно. Адже ФАЙНЕ МІСТО – це найяскравіша музична пригода літа, яка проходить під гаслом ТЕРИТОРІЯ ВІЛЬНИХ ЛЮДЕЙ.
Цього року фестиваль відбудеться з 20 по 23 липня поблизу Тернополя (на території іподрому). Під відкритим небом одразу на 6-ти сценах перед гостями фестивалю свої шоу презентують  вітчизняні та іноземні артисти, а також хедлайнери світового масштабу: Guano Apes (Німеччина) , Poets of the Fall (Фінляндія), Zardonic (Венесуела) та багато інших.

Вам також може сподобатися