Жителів Тернопільщини запрошують на третій Міжнародний фестиваль льону

zaproshenniaВідзначатимуть третій Міжнародний фестиваль льону 26 серпня у селі Стремигород, Житомирської області. Мета дійства – нагадати про важливість відродження традицій вирощування льону в Україні.

Для гостей свята підготували особливу розважальну програму. Родзинками стануть кінно-трюковий перфоманс лицарів «Княжої конюшні», захоплююче авіашоу та ярмарок «Органічна їжа». Лунатиме багато музики – від етнічної української до сучасної танцювальної. Для присутніх співатимуть Арсен Мірзоян та гурт The Вйо. Діятиме дитяча та спортивна зони, відбудуться майстер-класи з айкідо та йоги.

У рамках фестивалю відбудеться нагородження льонарів, розгорнутий показ модного одягу з льону; етно-зона з майстер-класами; ярмарок продукції з льону. Також символічно вручать цеглини існуючого найбільшого льонопереробного заводу на Житомирщині для будівництва нового заводу.

Розпочнеться дійство об 11:00 годині. Минулого року фестиваль зібрав більше 5 тисяч українців від Сєвродонецька до Буковелю. Цьогоріч долучаться представники з Білорусії, Франції, Польщі, Бельгії та ПАР.

Девіз Міжнародного фестивалю льону – все органічно!

Вам також може сподобатися