Журналісти висвітлили непідтверджену інформацію про ще одне згвалтування у Вишнівці

bogomol1Начальник Нацполіції Тернополя Олександр Богомол звинуватив збаразьких журналістів у наданні неправдивої інформації про ще одне згвалтування у Вишнівці у ніч вбивства Ірини Мукоїди. Якщо кореспонденти не спростують висвітлену ними новину, то їх чекає суд.

У Збаразьку газету “Народне слово” навідався з офіційним візитом Начальник Нацполіції в Тернопільській області Олександр Богомол. Він звернувся до місцевих журналістів з проханням покоментувати надану ними інформацію про згвалтуваня ще однієї жінки у Вишнівці, — пише intermarium.com.ua .

Так, раніше збаразькі журналісти писали про Оксану К., над якою познущалися ті ж самі мажори, що причетні до резонансного вбивства у Вишнівці.

“— Вишнівчани підтверджують факт побuття та зґвaлтyвання їхньої односельчанки, але розповідають про тиск на родичів потepпілої, яких змушують казати людям, що зґвaлтyвання не було, а жінка отримала сuнці та скaлічилася, упaвши з драбини. Журналістам поки що не вдалося розшукати цю жінку в медзакладах області і поспілкуватися з нею, щоб отримати достовірну інформацію з перших вуст”, — стверджувала журналіст Наталка Парова.

Олександр Богомол зазначив, що факту згвалтування не було, а інформація у “Народному слові” — плітки і здогадки. Якщо журналісти не спростують інформацію, то їх чекає відповідальність. Адже Наталка Парова не надала джерел інформації висвітленої ними новини.
Джерело: Доба

Вам також може сподобатися