За вихідні на дорогах Тернопільщини сталося 15 дорожньо-транспортних пригод

dtp2-250x188В аваріях потерпіли 25 людей, з них один чоловік загинув, восьмеро отримали тілесні ушкодження середнього ступеня, шістнадцятеро – легкі тілесні ушкодження.

Лідером за кількістю ДТП є Тернопіль. Тут задокументовано третину аварій.

Заборонний сигнал світлофора на перехресті вулиць Крушельницької та Чехова в Тернополі не став пересторогою для водія «Сітроена. Як наслідок – зіткнення з автомобілем «Шкода». Пасажирка останнього отримала тілесні ушкодження.

Ціла родина потерпіла в аварії на Чортківщині. З тілесними ушкодженнями до лікарні потрапили четверо людей. Причина – водій не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя та зіткнувся з деревом.

Не поділили дороги водії іномарок «Субару»  та «Фольцваген» вулиці 15 Квітня в обласному центрі. Легкі тілесні ушкодження отримав водій «Фольксвагена».

У селі Старий Вишнівець Збаразького району водій допоки невстановленого автомобіля скоїв наїзд на велосипедиста. Потерпілий з травмами середнього ступеня важкості потрапив до лікарні, поліцейські встановлюють винуватця ДТП.

Одразу четверо осіб зазнали тілесних ушкоджень в аварії, що сталася в Заліщиках.  На дорозі не розминулися іномарки «Ауді» та «Рено». Як з’ясувалося, за кермом одного з автомобілів був нетверезий водій.

До слова, серед причин аварій, що трапилися за вихідні, в щонайменше третині випадків – вживання спиртного. Нетверезим за кермом був і  водій, що спричинив дорожньо-транспортну пригоду в Бучачі, де потерпіли двоє людей. Під «шафе» керував автівкою тернополянин, наслідок – зіткнення з бетонною огорожею і лікарняне ліжко. За попередніми даними, в стані алкогольного сп’яніння перебував водій іномарки «Рено». Машина перевернулася поблизу села Остап‘є Підволочиського району. Водій помер в кареті швидкої допомоги.

Вам також може сподобатися