Тернополян на цвинтар возить соціальна маршрутка

marshДобиратися до нового кладовища, яке розташоване поруч із селом Довжанка, тернополянам не так уже й просто. Враховуючи ж, що більшість людей, які їдуть туди провідати близьких, пенсійного віку, то ще важче.

Тернополянин, який взяв собі доволі простий і красномовний псевдонім «Пасажир» вирішив з’ясувати, чи мають пенсіонери право безкоштовного проїзду у маршрутному таксі, яке інколи курсує у тому напрямку. А поцікавився про це він на сайті Тернопільської міської ради у рубриці «Питання-відповіді». І отримав відповідь. Причому швидку і доволі розгорнуту.

У тому напрямку і справді їздить соціальна маршрутка номер 32. У суботу і неділю вона виконує два рейси. О 11 і 12 годині відправляючись від зупинку на вулиці Львівська. З кладовища повертається о 11.30 і 12.30. У будні дні лише один рейс – в 11.40 з міста.

Якщо ж хто не встиг, не варто розчаровуватися. У тому напрямку їздить багато приміських автобусів. Щоправда, вони не соціальні. Але коли мова йде про відвідини близьких, хіба варто думати про якісь гроші.

Джерело: ternopil.te.ua

Вам також може сподобатися