Пограбував сплячого таксиста

TaxiКримінальне провадження за частиною першою статті 186 Кримінального кодексу співробітники Тернопільського відділу поліції розпочали щодо 37-річного  жителя обласного центру. Зловмисник пограбував таксиста.

До поліцейських із заявою звернувся житель села Ішків Козівського району і повідомив про те, що з салону автомобіля невідомий чоловік поцупив сумку в якій були документи та тисяча гривень. Зі слів потерпілого, він приліг відпочити, як почув шорох у машині. Прокинувшись, побачив, що хтось через привідчинене вікно тягне барсетку. Зловмисникові вдалося втекти з краденим майном.

-Оперативними заходами нам вдалося встановити особу підозрюваного, – розповів заступник начальника кримінальної поліції Тернопільського відділу поліції Любомир Довбуш. – Зловмисник – особа з багатим кримінальним минулим. На даний час і в суді слухається справа щодо вчинення ним крадіжок з автотранспорту, і слідчі  розслідують кримінальні провадження, розпочаті за фактами скоєння ним  аналогічних злочинів. Зловмисник затриманий в порядку статті 208 КПК, вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Вам також може сподобатися