Водія, який скоїв смертельне ДТП на Бучачині, затримано

PM363image001Дорожньо-транспортна пригода, в якій одна людина загинула і двоє травмувалися, трапилася ввечері 2 вересня в селі Підзамочок Бучацького району.

Правоохоронці з’ясували, що 52-річний житель Бучача, керуючи власним автомобілем MERCEDES-Benz, виїхав на зустрічну смугу, на якій зіткнувся із автомобілем FIAT, що рухався у зустрічному напрямку.

44-річний водій FIATа від отриманих травм помер у кареті швидкої допомоги. Двоє жінок, які перебували разом з ним в автівці, отримали травми різної тяжкості.

Винуватець аварії після зіткнення вийшов з автомобіля та втік з місця події, але через декілька годин добровільно з’явився до Бучацького відділення поліції.

В ході медичного огляду з’ясувалося, що бучачанин перебував у стані алкогольного сп’яніння. По якій причині сталась ДТП чоловік не пам’ятає. На даний час він затриманий в порядку статті 208 КПК України та поміщений в ізолятор тимчасового тримання. Інформацію про ДТП внесено в Єдиний реєстр досудових розслідуваннь за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило смерть потерпілого.

Правоохоронці закликають усіх учасників дорожнього руху бути пильнішими, адже з настанням осені погіршилися погода, а відтак ускладнилися умови на автомобільних шляхах. Водії, пам’ятайте, що в дощову, хмарну погоду видимість на дорозі значно погіршується, а гальмівний шлях збільшується. Не поспішайте, збережіть власне життя та життя оточуючих!

Вам також може сподобатися