Промо Тернополя відзняв відомий український режисер Тарас Химич

tern7 серпня відбулася презентація першого професійного промоційного ролика Тернополя з назвою «Тернопіль – місто, що залишається у серці». Менш ніж за добу з часу опублікування лише у соціальній мережі Facebook його переглянули понад 50 000 разів та ще більше 2500 людей поширили відео.

Відзняв проморолик Тернополя відомий український режисер Тарас Химич, який відомий фільми «Жива» та «Король Данило Галицький». Ролик презентований у форматі 4К.

«Перше враження – найважливіше. Тому, коли я приїхав у Тернопіль, то прийшов дивитися на місто, як турист, щоб потім передати це у кадрі, – розповідає Тарас Химич. – Найголовніше у Тернополі – це став, який об’єднує тернополян навколо, і для мене це місце здалося українською Флоридою. Тому захотілося зробити легкий ролик, який буде акцентувати не на історії, а на відпочинку. І, звичайно, присутня у цьому ролику історія кохання».

Музику до ролика спеціально написав відомий композитор, співак, Почесний громадянин Тернополя Андрій Підлужний.

«Атмосфера оновлення й розвитку Тернополя навіяла дивовижні сучасні ритми, які впровадженні у композицію. Думаю, ця музика не лише доповнила, а й прикрасила ролик нашого міста. Цю композицію можна завантажувати як рингтон і ставити на дзвінок», – розповів Андрій Підлужний.

Відзняли проморолик завдяки Громадському бюджеті в рамках проекту «Тернопіль фест». Голова громадської організації «Тернопіль фест» Руслан Миронов каже, що мета усього проекту – залучити туристів у місто. Тому Тернополю був необхідний такий професійний проморолик, який є у інших відомих містах.

«Кожне місто шукає свої асоціативні ряди, щоб місто було впізнаване, щоб туристи проявляли цікавіть до Тернополя, – розповідає заступник міського голови Леонід Бицюра. – Ми вважаємо Тернопіль одним з кращих міст, тому добре, що проект реалізували завдяки ідеї ініціативної групи разом з одним з найталановитіших режисерів України».

Вам також може сподобатися