Тернополян просять навести лад у шафах заради чужих дітей

kak-navesti-poryadok-v-shkafu-s-odezhdoj1Іграшки, використаний та новий одяг для дітей до 12 років збирає благодійний фонд «Дитячі мрії». Зібрані речі будуть роздавати сім’ям, які  потребують допомоги. – пише 20 хвилин.

– Наближається зима, тому дітям потрібні теплі речі, – каже керівник фонду Каріна Афанасьєва. – Дуже просимо приносити тверді іграшки, а не м’які. А одяг такий, який ще можна носити. Дуже часто  тернополяни  приносять одяг, який у них валяється роками і не придатний для використання.

Особливо гостро проблема з одягом відчутна в сім’ях, де є хворі дітки на ДЦП чи з іншими проблемами,  додає пані Афанасьєва. Адже тоді багато коштів йде на ліки, і в батьків немає можливості купити речі для свого чада.

– Дитячі будинки категорично відмовляються від такого одягу, вони кажуть що в них його достатньо, – каже керівник фонду. – Проте коли ми відвідуємо дитбудинок, ми бачимо, що діти потребують одягу, вони дуже його навіть потребують. збору одягу та іграшок , благодійний фонд займається збором коштів для хворих дітей, залучаючи до цього волонтерів, бізнесменів, меценатів, які б допомогли в тій чи іншій ситуації.

Довідка за тел.: 0973272747 Одяг та іграшки для дітей можна приносити за адресою:  вул.Руська 21, 705 кабінет, 7 поверх.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися