Пацієнти у Тернополі найвищу оцінку якості надання медичних послуг надали Тернопільській комунальній міській лікарні №2

likarsОцінка якості надання медичних послуг успішно працює у медичних закладах Тернополя. Найвищу оцінку отримали від пацієнтів працівники Тернопільської комунальної міської лікарні №2 (47 позитивних відгуків та 5 негативних). 85 % позитивних відгуків надійшло також у ТМКЗ «Центр первинної медико – санітарної допомоги».

До Тернопільської міської комунальної дитячої лікарні протягом вказаного періоду надійшло 58 відгуків, з яких 38 – позитивних.

Загалом, у рамках дії даного проекту, в період з 11 липня по 14 вересня 2017 року в лікувально – профілактичних закладах міста всього зареєстровано 214 звернень, з яких 178 – позитивні.

– Соціальний проект «Оцінка якості надання медичних послуг» функціонує з листопада 2016 року в поліклінічних підрозділах лікувальних закладів Тернополя та амбулаторіях загальної практики – сімейної медицини ТМКЗ «Центр первинної медико – санітарної допомоги». Даний сервіс допомагає проводити контроль у наданні медичної допомоги населенню міста та дозволяє покращити якість її надання, – кажуть у міській раді.

Вам також може сподобатися