Сергій Надал привітав артилеристів з професійним святом у зоні АТО

IMG_9643_L_1117Днями міський голова Сергій Надал разом із заступником Леонідом Бицюрою побували у зоні проведення АТО, де дислокуються тернопільські артилеристи, щоб привітати їх з Днем ракетних військ та артилерії. Для військових очільник Тернополя передав необхідні речі – це будівельні матеріали, засоби гігієни, акумулятори.

«Сучасна війна – це, у першу чергу, війна артилерії. Недаремно на ваших шевронах є надпис: «Вогонь запеклих не пече», адже ви завжди гідно несете свою службу, – сказав очільник Тернополя. – Поки артилеристи стоять на сторожі, мирні українці можуть спати спокійно. Хай Господь береже вас!».

Майор Андрій Бойко зазначив, що дуже приємно, що тернопільська влада їх підтримує та допомагає необхідними речами.

«За три роки війни на сході артилерія показала, що стримує ворога і не дає йому пройти далі. За цих три роки ми маємо головне досягнення – більша кількість українців живуть в мирі і злагоді», – зазначив Андрій Бойко.

До слова, Тернопільська окрема артилерійська бригада брала участь у визволенні Дебальцева, у боях на Світлодарській дузі та в боях за місто Луганськ.

Нагадаємо, що у Тернополі прийнята програма підтримки обороноздатності військових формувань Тернопільського гарнізону, а кожен тернополянин, хто піде на військову службу за контрактом, отримає 15 тисяч гривень одноразової грошової допомоги.

Вам також може сподобатися