Студенти ТДМУ завершили роботу над оформленням тематичного тролейбусу «Збережемо здоров’я нації»

trol34824Тролейбус під порядковим номером №173 вийшов на маршрут уже в іншому оформленні. Тепер тернополяни, їдучи на роботу чи у справах, можуть дізнатися більше про те, як зберегти власне здоров’я. Студенти ТДМУ ще минулого навчального року висловили ідею доносити до громадян міста корисну інформацію за допомогою громадського транспорту. В результаті роботи креативної команди тепер у Тернополі є тролейбус «Збережемо здоров’я нації».

Зазначимо, що всі починання та ідеї студентів, які спрямовані на добро, активно підтримуються адміністрацією університету. Мета вищезгаданого проекту є благородною і вкрай потрібною, адже знання про те, як зберегти своє здоров’я, – найкраща зброя у боротьбі з хворобами!

Координатором проекту став студент медичного факультету Віктор Гунька, менеджерами – директор центру виховної роботи та культурного розвитку Ольга Яремчук і працівниця центру Соломія Крамар. Над дизайном працювали – провідний фахівець видавництва «Укрмедкнига» Наталя Нижегородова, студент медичного факультету Роман Тарасюк, студентка медичного факультету Тетяна Петрунько.

«У дизайні ми дотримувалися принципу мінімалізму. Головний акцент робився на подання чіткої і корисної інформації для тернополян і гостей міста. У тролейбусі розміщені друковані матеріали про різні захворювання, як виявити їх, як правильно вести здоровий спосіб життя. Також є інформація про Студентський парламент нашого університету і ТДМУ загалом. Ми щиро вдячні адміністрації університету за підтримку», – зазначив Віктор Гунька.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.

Вам також може сподобатися