Безпечність вартувала тернополянину втратою власних коштів

policiaДо Тернопільського відділу поліції звернувся місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що потерпів від рук невідомого. Він втратив 6 000 гривень та засіб зв’язку.

Як розповів потерпілий, на одній із центральних вулиць міста до нього підійшов невідомий чоловік. Незнайомець попросив допомогти, оскільки його автомобіль, начебто, арештували зі всіма документами та коштами.

50-річний місцевий мешканець погодився допомогти незнайомцеві. Спершу він дав свій мобільний телефон,аби той міг зв’язатись з рідними. Саме тоді зловмисник побачив готівку, яка знаходилась в бардачку автівки.

Згодом потерпілий погодився підвести нового знайомого. Коли вони розпрощались, тернополянин виявив відсутність готівки в сумі 6000 гривень та телефону. За допомогою чоловік звернувся до поліцейських.

Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці краю вкотре наголошують мешканцям краю, не довіряти незнайомцям. Пам’ятайте, зловмисники чекають слушної нагоди, аби майстерно спустошити ваші кишені.

Якщо ви потерпіли від рук пройдисвітів, не зволікайте, телефонуйте на лінію «102».

Вам також може сподобатися