Шоколад, ікра, дорогий алкоголь – вподобання тернопільського крадія

ikraДосудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за фактами крадіжок та грабежу щодо 22-річного тернополянина слідчі Тернопільського відділу поліції скерували до суду. Зловмисник обкрадав продуктові крамниці.

Як з’ясувалося, лиходій причетний до шести фактів незаконних заволодінь товаром. З крамниць крав переважно шоколад, ікру та елітний алкоголь. Загальна сума збитків, завданих власникам крамниць,  – понад три тисячі гривень.

Ніде непрацюючий тернополянин обкрадав переважного торгові заклади на масивах Бам та Східний. Заходячи до крамниці, шастав поміж стелажами з товаром і все, що подобалося, ховав під куртку. В одному з торгових закладів охоронці помітили недобросовісного покупця і навіть пробували затримати його, та той вирвався і втік. Ще в одній з крамниць камери відеоспостереження зафіксували, як лиходій ховає під верхній одяг пляшки з дорогим алкоголем.

На момент досудового розслідування зловмисникові було обрано в якості запобіжного заходу  домашній арешт. Нині зловмисник чекає на вирок суду.

Вам також може сподобатися