На Тернопільщині відбудеться обласний фестиваль творчості дітей з особливими потребами «Повір у себе»

dityЩороку діти з особливими потребами нашої області готують яскраві сценічні виступи, що запам’ятовуються глядачам майстерністю виконання, дитячою щирістю та талановитістю самих виконавців.

Проведення районних турів фестивалю творчості дітей з особливими потребами «Повір у себе» та підсумкового обласного фестивалю дитячої творчості сприяє реінтеграції дітей з інвалідністю в суспільство, розширенню їх соціальних контактів, самовизначенню і самореалізації, розвитку творчих здібностей, формує усвідомлення в громадськості важливості проблем сімей, які виховують дітей з особливими потребами.

Цього року XXІІІ обласний фестиваль творчості дітей з особливими потребами «Повір у себе» проходитиме у вівторок, 19 грудня, на саме свято Миколая. Відбудеться захід в актовій залі Тернопільського національного економічного університету. У фестивалі візьмуть участь 400 дітей з особливими потребами, які навчаються в інтернатних закладах області та діти із сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та перебувають на соціальному супроводі центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді області.

Під час фестивалю буде працювати виставка творчих робіт дітей з особливими потребами. Кожен учасник фестивалю отримає солодкий подарунок, а переможці – призи та дипломи. Також у подарунок для дітей-учасників фестивалю творчі колективи Тернопільського національного економічного університету підготували яскраве святкове шоу та виставу-мюзикл «Сніговик повертається-2».

Організатори фестивалю – Тернопільська обласна державна адміністрація та Тернопільський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Вам також може сподобатися