Для відкриття унікального закладу у Тернопіль їде в. о. Міністра охорони здоров’я України

suprunНовий та унікальний у своєму роді Центр політравми відкриють наступного тижня у Тернополі. На урочини з цієї нагоди до нас має приїхати навіть в. о. Міністра охорони здоров’я Уляна Супрун.

За попередньою інформацією, Центр відкриють вже найближчого вівторка, 26 грудня. Він функціонуватиме на базі Тернопільської університетської лікарні.

Працюватимуть в Центрі політравми лікарі-хірурги різного профілю, які пройшли спеціалізований курс UTLS (Ukrainian Trauma Life Support)/«Підтримка життя під час травми»  та знають усі найсучасніші підходи в лікуванні травм.

Відомо, що заклад вирізнятиметься повністю реорганізованим приймальним відділенням, складовою якого є відділення інтенсивної терапії для хворих з політравмою, операційний блок для виконання невідкладних маніпуляцій та хірургічних втручань при черепно-мозковій  і скелетній травмах, пошкодженнях грудної клітки й органів черевної порожнини тощо.

Відділення ортопедичного стаціонару має операційний блок на чотири операційних, укомплектованих найсучаснішим обладнанням, що дає можливість виконувати високотехнологічні хірургічні втручання у пацієнтів з переломами кісток тазу, хребта та кінцівок. В структурі стаціонару працює підрозділ реабілітації, де пацієнтами займаються з перших днів після травми до повного відновлення функції.

Крім того, тут будуть також відділення стаціонару, торакальної хірургії, нейрохірургії, абдомінальної та судинної хірургії.

Вам також може сподобатися