Бійці з Тернопільщини, які повернулися з полону, адаптовуються до мирного життя

img_1327Напередодні Різдва Христового голови Тернопільської ОДА Степан Барна та обласної ради Віктор Овчарук зустрілися з трьома військовими, які кілька днів тому повернулися з полону. Разом вони повечеряли та у невимушеній атмосфері обговорили плани на майбутнє.

«Повернення хлопців з бандитського полону – одна з найприємніших подій року, що минув! Під час новорічної вечері поспілкувались про життя з Олексієм Кодьманом, Василем Гулькою та Володимиром Бачинським. Дякую Президенту України Петру Порошенку та роботі Ірини Геращенко за те, що наші бійці отримали можливість зустріти Новий рік вдома!», – написав на своїй сторінці у соцмережі голова обласної державної адміністрації Степан Барна.

Він зазначив, що визволення наших земляків – це велика спільна перемога. «Приємно, що кожен з них уже налаштувався йти на роботу в органи державної влади, а це свідчить про те, що ми маємо надію на їх нормальну адаптацію. Більше того, ми й надалі наголошуємо на всебічній підтримці військових та їхніх родин, і це як раніше буде одним із наших основних завдань!», – підкреслив Степан Барна.

Вам також може сподобатися