Житель Тернопільщини невдало похизувався у соцмережах рибалкою

26219956_517847208590224_5251841863007725830_nЖитель Теребовлі похвалився в соцмережах великим виловом риби, яку впіймав на Тернопільському ставі. Допис побачили громадські організації і тепер хлопцю прийдеться відповідати перед законом.

Зловлена риба у забороненому місці – зимувальній ямі Тернопільського ставу. Більше того, хлопець перевищив добову норму вилову. Про це повідомили на сторінці ГО “Протидія корупції та моніторинг екології “Скеля”.

– Приклад людської жадібності! Чимало рибаків не дотримуються правил любительського та спортивного рибальства і, як правило, вони не розповідають про це. Тут же ми бачимо, як Міша Колодійчук, житель м. Теребовля, хизується у соцмережах явним переловом добової норми вилову риби (більше 3 кг). Даний улов був зловлений у забороненому місці, на зимувальній ямі Тернопільського ставу, – йдеться у дописі.

Також в мережі були оприлюднені інші докази злочину, які автор одразу ж видалив. Зокрема, у коментарях хлопець вступає в суперечки з іншими рибалками та хамовито їм відповідає. Хоча житель Тернопільщини спочатку все заперечував та почав вигадувати історії про групу рибалок, 5-го січня на нього склали протокол за ст.85 ч.3 КУпАП – Порушення правил використання об’єктів тваринного світу.
Джерело: Тернополяни

Вам також може сподобатися