Перебуваючи під слідством за вчинення крадіжок з торгових закладів, тернополянин накриміналив у лікарні

krajaДо поліцейських із заявою звернулася жителька Вінницької області про те, що в одному з відділень Тернопільської університетської лікарні невідома особа обікрала її матір.

Жінка, очікуючи на прийом лікаря, на якийсь час залишила свою сумочку на стільці. Невідомий чоловік, що проходив повз, вхопив чужу річ і кинувся тікати. Зі слів потерпілої, у сумці було п’ять тисяч гривень та особисті документи.

В ході оперативно-розшукових заходів поліцейським вдалося встановити особу зловмисника. Причетним до злочину виявився раніше неодноразово судимий за крадіжки 41-річний житель обласного центру. В якості речових доказів у лиходія вилучили сумочку потерпілої та її паспорт. Гроші крадій встиг витратити.

Як з’ясувалося, на момент вчинення крадіжки тернополянин уже перебував під слідством, адже напередодні йому було оголошено підозри одразу за двома фактами незаконного заволодіння чужим майном – зловмисник виявився причетним до крадіжок з магазинів. В одному торговому закладі підозрюваний викрав чоловічі парфуми, а ще раніше обікрав продуктову крамницю, спокусившись на двадцять плиток шоколаду.

Кримінальне провадження розпочато за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу Країни. Вирішується питання про обрання зловмисникові міри запобіжного заходу.

Вам також може сподобатися