Очільник Тернополя Сергій Надал взяв участь у першій сесії «Школи локальної демократії»

IMG_5695_012018Три дні у Тернополі тривала перша сесія  «Школи локальної демократії», на якій представники ОТГ ознайомилися з особливостями роботи органів самоврядування у процесі децентралізації.

Загалом участь у заході взяли мешканці десятьох об’єднаних громад західних областей України.

До проекту у ролі спікера долучився міський голова Тернополя Сергій Надал. Очільник міста розповів присутнім про застосування новітніх технологій в управлінні муніципалітетом та презентував ті сервіси, які вже успішно працюють у Тернополі.

«Представники громад роблять лише перші кроки у багатьох питання: керування громадою, впровадження нових сервісів, які допомагатимуть мешканцям краще комунікувати з владою, вирішувати важливі питання, – зазначив Сергій Надал. – Сподіваюся, що навчання у «Школі локальної демократії» допоможе учасникам отримали відповіді на актуальні питання і вони будуть користуватися досвідом Тернополя для покращення життя мешканців у своїх громадах».

Довідка: Проект «Школа локальної демократії» реалізовується громадською організацією «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» спільно з Тернопільським регіональним відділенням «Асоціації міст України» за підтримки фонду NED (National Endowment for Democracy).

Вам також може сподобатися