Дві аварії трапилися минулої доби на Чортківщині

dtpПорушення правил дорожнього руху правоохоронці Чортківського відділу поліції інкримінують тридцятисемирічному чоловікові. Він, керуючи автомобілем марки Volkswagen Passat, не врахував погіршення погодних умов, не впорався з керуванням та у селі Пробіжна близько 21:00 збив пішохода. Після цього водій втік.

Потерпілий – мешканець села Пробіжна, 1972 року народження. Він звернувся за меддопомогою до лікарні. У нього – закрита черепно-мозкова травма, відкритий перелом ноги, рвана рана носа та губи.

На місце аварії виїжджала слідчо-оперативна група. На слід водія-втікача поліцейські вийшли менше як за годину. У скоєному він зізнався. Порушник – односельчанин травмованого.

За попередньою інформацією і водій, і пішохід перебували у стані алкогольного сп’яніння. Кермувальник каже, що втік, бо злякався. Тепер за свій вчинок він відповідатиме у суді.

Ще одну автопригоду зареєстрували того ж дня у селі Горішня Вигнанка Чортківського району. Водій автомобіля Volkswagen Caddy, рухаючись автодорогою Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, створив аварійну ситуацію.

Він на слизькій дорозі почав обганяти одразу три транспортних засоби. В цей момент зустрічною смугою рухався автомобіль УАЗ. Уникнути зікнення можливостей не було. Тому кермувальник УАЗу пригальмував, оскільки тікати не було куди – зліва автомобілі, а справа – відбійники.

Volkswagen Caddy все-таки врізався в УАЗ. В результаті удару з травмами до лікарні потрапив водій іномарки. У нього медики констатували закриту черепно-мозкову травму, струс, закриту травму грудної клітки.

Попередньо – обидва водії тверезі, але у них взяли кров для детальної перевірки на вміст алкоголю.

Обидві автопригоди внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 ККУ.

Вам також може сподобатися